EEN BIJZONDER SIERAAD, EEN GEDENKSIERAAD

In onze vernieuwde ruimte adviseren wij jullie graag over de mogelijkheden naar sieraden met vingerafdruk en/of asverwerking. Onder genot van een kopje koffie of thee worden wensen afgestemd en informeren wij jullie over diverse mogelijkheden, materialen en ontwerpen. Naast de collecties van See You gedenksieraden, Royolz Jewelry en Silent Memories kom je ook in aanraking met onze eigen ontwerpen. Samen gaan we opzoek naar een blijvende herinnering!

 

ASVERWERKING

Wij gaan uiterest zorgvullig en respectvol om met gedenksieraden en zeker wanneer het asverwerking betreft. In het bijzonder willen jou als nabestaande de mogelijkheid bieden om aanwezig te zijn tijdens het vullen van jouw gedenksieraad. Ervaar onze werkwijze en zie hoe zorgvuldig en respectvol wij te werk gaan. Een bijkomend voordeel is dat je ons ten tijde van de afspraak kunt voorzien van de as en dus niets hier achterlaat. Indien je niet aanwezig wenst te zijn tijdens het vullen, kun je een kleine hoeveelheid as achterlaten zodat wij jouw sieraad met uiterste zorg kunnen vullen.
 
 

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

We zouden het erg prettig vinden als je even met ons telefonisch contact opneemt zodat we een datum en tijdstip kunnen afstemmen. Met betrekking tot gedenksieraden zijn zowel de klant als wij erg gesteld op privacy waardoor het kan voorkomen dat de ruimte niet direct beschikbaar is. Bel even naar 040 - 20 12 764 of stuur een e-mail naar info@baxjuwelier.nl dan plannen we een vrijblijvende afspraak in. Heb je zelf een idee of ontwerp? Plan een afspraak met onze goudsmid! 

 

Collect beautiful moments - Bax Juwelier | Goudsmid

Gedenksieraden    Gedenksieraden   Gedenksieraden   Gedenksieraden
 
Gedenksieraden