Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


GEDENKSIERADEN

Na een donkere periode breekt langzaam de zon weer door. Een tijd waarin geur, kleur en geluid weer betekenis gaan krijgen en mooie herinneringen oproepen. Onze gedenksieraden leveren een positieve bijdrage aan rouwverwerking, maar zijn bovenal een tastbare herinnering!

Gedenksieraden


In de loop der jaren is de vraag naar gedenksieraden toegenomen. De technieken zijn verbeterd en sieradencollecties zijn verder uitgebreid. Gedenksieraden mogen inmiddels gezien worden en geven verdriet een plaats. Persoonlijke aandacht en het afstemmen van wensen staan in ieder ontwerp voorop. Of het nu een sieraad met vingerafdruk, asverwerking of haarlok betreft, er schuilt altijd een bijzonder verhaal achter.


GedenkruimteSIERAAD MET VINGERAFDRUK

In de dagen na het overlijden van een dierbare bestaat de mogelijkheid tot het laten maken van een vingerafdruk door de uitvaartverzorging. De vingerafdruk kan desgewenst op een later moment worden opgevraagd. De uitvaartonderneming voorziet u dan van een afdruk; digitaal, op papier of in was. Een vingerafdruk kan geplaatst worden in een ring, hanger, armband of op een horloge. In onze nieuwe ruimte voor gedenksieraden worden wensen afgestemd en de juiste techniek toegepast afhankelijk van de afdruk. Met keuze uit materialen zoals zilver, goud of staal al dan niet in combinatie met leder. Belangrijk om te weten is dat de vingerafdruk zowel zichtbaar als onzichtbaar verwerkt kan worden. Denk hierbij aan de binnenzijde van een ring of de achterzijde van een hanger. Een sieraad met vingerafdruk; gepersonaliseerd en speciaal
voor u ontworpen!


Sieraad met asvullingSIERAAD MET ASVERWERKING
Enige tijd na de uitvaart kan de as van de overledene worden opgehaald. Deze wordt namelijk in bewaring gesteld, zodat men goed kan nadenken over de bestemming die het gaat krijgen. Asverwerking in een sieraad is daar een voorbeeld van! Gedenksieraden met asverwerking zijn voorzien van een zogenoemde askamer; een speciale ruimte waarin we een kleine hoeveelheid as kunnen verwerken, zichtbaar of onzichtbaar. Bij onzichtbare asvulling is het sieraad voorzien van een holle ruimte met schroef. Bij zichtbare asverwerking wordt de holle ruimte gevuld met as in combinatie met transparante of gekleurde hars.

Het bijzondere is dat nabestaanden aanwezig mogen zijn bij het vullen van zijn of haar gedenksieraad met as. Ervaar onze werkwijze en zie hoe zorgvuldig en respectvol wij te werk gaan. Een bijkomend voordeel is dat u ten tijde van de afspraak ons kunt voorzien van de as en niets bij ons achterlaat. Daarnaast worden foto’s gemaakt van het vulproces om terug te kijken op een bijzonder moment.


GEDENKRUIMTE
De nieuwe ruimte met gedenksieraden biedt rust en privacy. Laat u adviseren door vakkundige medewerkers en laat uw gevoel spreken over het juiste sieraad. Een sieraad dat bij u past, u herinnert aan wat ooit was. Laten we samen op zoek gaan en een tastbare herinnering creëren! Voor meer info of het reseveren van de gedenkruimte, bel naar tel. 040 - 20 12 764.

Vulproces

 


Winkelen per
Categorie
Geslacht
Merk
Materiaal
Prijs