Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

DIESEL HORLOGES

Renzo Rosso heeft het merk Diesel in 1978 opgericht met de gedachte zijn leven voorgoed te veranderen. Een nieuw merk voor jongeren met een sterke eigen mening. Kleding, schoenen en accessoires, Diesel is uitgegroeid tot een internationaal succes in de modebranche. Het populaire merk maakt deel uit van de jongerencultuur over heel de wereld! Diesel, for successful living! 

 

DIESEL HEREN HORLOGES

Diesel herenhorloges hebben een eigen karakter en zien er net even iets anders uit. De Diesel Mr. Daddy horloge collectie laat bijvoorbeeld een mooie combinatie tussen materiaal en techniek zien. Deze robuuste collectie Diesel herenhorloges hebben maar liefst een kast van 57 mm en zijn uitgevoerd in diverse modellen met stalen of leren band! Wens je liever een kleiner Diesel heren horloge? Bekijk dan de Diesel Little Daddy horloge collectie. Het ideale horloge om je eigen stijl te laten zien! Daarnaast zijn de Diesel Franchise horloges niet weg te denken uit deze stoere collectie voor heren! Met een kastbreedte van 52 mm zijn de horloges stoer en robuust te noemen. Een Diesel Franchise horloge is het perfecte cadeau voor de modebewuste man!

 

BESTEL JOUW DIESEL HORLOGE ONLINE BIJ JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden jouw Diesel horloge nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Diesel. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72 of stuur een e-mail naar klantenservice@jewelandwatch.com. De meest stoere Diesel horloges shop je online op JewelandWatch.com!

Winkelen per
Categorie
Merk
Materiaal band
Waterdichtheid
Prijs