Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Casio Edifice horloges

Het merk Casio werd in 1946 opgericht in Japan. Casio staat bekend om haar moderne technologieën, waaronder ook de hightech horloges. De Casio Edifice horloges zijn een van de bekendere horloges van het merk Casio. De Casio Edifice horloges zijn een ideale mix van functionaliteit, innovatie, sportiviteit en elegantie. Ben je benieuwd welke Casio Edifice horloges wij in onze collectie hebben? Bekijk dan snel onze gehele collectie Casio Edifice horloges online of in de winkel!

 

Casio Edifice horloges: sportief en functioneel

Ben je opzoek naar een sportief heren horloge? Dan zijn de horloges van Casio Edifice perfect voor jou! De Casio Edifice heren horloges zijn robuust en sportief, waardoor ze naast een elegant uiterlijk ook een stoer design hebben. Casio Edifice horloges zijn uitgerust met een stalen of resin horlogeband. Veelal zijn Casio Edifice horloges uitgerust met vele moderne functies zoals: een neo display, stopwatchfunctie, datumweergave en een 24-uurs tijdsweergave. Casio Edifice horloges hebben een minimale waterdichtheid van 10 ATM. Dat betekent dat je met het horloge kunt zwemmen. (Let op: de waarde in meters is gerelateerd aan de luchtdruk tijdens de test op waterbestendigheid. De waarde in meters is dus niet gerelateerd aan een duikdiepte).

 

Bestel jouw Casio Edifice horloge online op JewelandWatch.com

Casio Edifice horloges bestel je snel en eenvoudig op JewelandWatch.com. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en jouw bestelling wordt direct verzonden (m.u.v. van maandag)! Inclusief GRATIS verzending binnen Nederland! Wij voorzien jouw bestelling van een garantiecertificaat, waarmee je recht hebt op 24 maanden fabrieksgarantie. 

 

.

Winkelen per
Categorie
Merk
Materiaal band
Waterdichtheid
Prijs