Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3

FESTINA HORLOGES

De Festina Group vertegenwoordigd een vijftal horloge merken, te weten: Festina, Lotus, Jaguar, Candino en Calypso. Festina horloges zijn internationaal bekend en daarmee tevens het grootste merk van de Festina Group. Sinds 1984 staat Miguel Rodrigues aan de leiding bij de productie van Festina horloges. Een uitgebreide collectie horloges die gekenmerkt worden door een sportieve look. De collectie Festina horloges wordt geïnspireerd door de laatste mode en wordt ontworpen door diverse designers over de hele wereld.

 

FESTINA HORLOGES: SPORTIEF VOOR DAMES EN HEREN

De uitgebreide collectie Festina horloges bestaat uit diverse Festina dameshorloges en herenhorloges. De Festina horloges zijn sportief en functioneel, waardoor er voor ieder wel een geschikt model te vinden is. Festina horloges zijn uitgevoerd met een leren, rubberen of stalen horlogeband. De complete horlogecollectie van Festina is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt daardoor voor jarenlang draagplezier! Bekijk snel ons assortiment Festina horloges! Met een Festina horloge haal je een stijlvol en sportief horloge in huis voor een betaalbare prijs!

 

FESTINA CHRONO BIKE COLLECTIE

Ieder jaar staan de designers van Festina weer klaar om een prachtige nieuwe Festina Chrono Bike collectie te ontwerpen. De Festina Chrono Bike collectie staat beter bekend als de Festina Tour de France. Geïnspireerd door de wielersport worden de sportieve en stijlvolle heren horloges ontworpen in diverse kleuren. De Festina Chrono Bike horloges zijn voorzien van een chronograaf en worden geleverd met een stalen of rubberen band. En niet te vergeten, het welbekende Limited Edition model! Een uniek genummerd Tour de France model. Bekijk snel de gehele Festina Chrono bike collectie heren horloges op onze webshop!

 

FESTINA HORLOGES SHOP JE BIJ JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden het Festina horloge nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Festina en voorziet je horloge van een origineel garantiecertificaat, waarmee je recht hebt op 24 maanden fabrieksgarantie. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72.

Winkelen per
Categorie
Merk
Materiaal band
Waterdichtheid
Prijs