Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

  1. 1
  2. 2
  3. 3

G-Shock horloges

Kikuo Ibe (voormalig hoofd horlogeontwerp bij Casio) had ruim 30 jaar geleden een droom om een horloge te ontwerpen dat niet direct kapot zou gaan wanneer men ermee zou vallen. In 1981 werd een speciaal team samengesteld om deze droom waar te maken. In 1983 werd deze jongensdroom werkelijkheid en werden de allereerste G-Shock horloges op de markt gebracht. Sindsdien is G-Shock uitgegroeid tot een van de grootste horloge merken ter wereld. Het innoverende en robuuste karakter van de G-Shock horloges maken deze horloges tot ware fashion items! Neem snel een kijkje in onze collectie G-Shock horloges!

 

Een G-Shock horloge: robuust, stoer en trendy!

Een G-Shock horloge kan tegen een stootje en is voorzien van vele handige functies. De horloges van G-Shock zijn digitaal, waarbij sommige modellen tevens een analoge tijdsweergave hebben. Daarnaast is een G-Shock horloge verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waardoor je altijd een G-Shock horloge vindt dat je kunt combineren met jouw outfit! De stoere G-Shock horloges zijn voorzien van een aantal handige basisfuncties zoals alarm, timer en wereldtijd. Daarnaast is een G-Shock horloge ook erg geschikt om te gebruiken bij vele watersporten te gebruiken aangezien ze een waterdichtheid hebben van 20ATM. 

 

Jouw G-Shock horloge koop je online bij JewelandWatch.com!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden het G-Shock horloge nog dezelfde dag naar je toe (m.u.v. maandag) !JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk G-Shock en voorziet je horloge van een origineel garantiecertificaat,waarmee je recht hebt op 24 maanden fabrieksgarantie. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72.

Winkelen per
Categorie
Merk
Materiaal band
Waterdichtheid
Prijs