Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Skagen horloges

Skagen staat voor kwaliteit, functionaliteit en design! In 1991 werd het eerste Skagen horloge geïntroduceerd. Geïnspireerd door en vernoemd naar het kleine Deense vissersdorpje Skagen, richtte het echtpaar Henrik en Charlotte Jorst hun eigen modemerk op. De Skagen horloges waren in het begin bedoeld als relatiegeschenken, maar al snel waren de Skagen horloges zó geliefd dat de gewone verkoop snel op gang kwam. Bekijk de collectie Skagen horloges snel op onze webshop!

 

Skagen horloges; een design horloge voor dames en heren

Ontworpen en vervaardigd door de beste ontwerpers uit Scandinavië. Dat maakt de collectie Skagen horloges tot een kwalitatief hoogwaardige merk! De horloge collectie van Skagen bestaat uit dames horloges en heren horloges. Skagen horloges zijn ultra plat en strak vormgegeven. Neem snel een kijkje bij onze uitgebreide collectie Skagen horloges voor dames en heren!

 

Levenslange garantie Skagen horloges

Wanneer je een Skagen horloge koopt krijg je levenslang garantie. Onder deze garantie vallen materiaal en fabrieksfouten. Beschadigingen op het glas, de band, de kroon of keramische onderdelen die ontstaan zijn door onjuist gebruik of invloed van buitenaf, vallen niet binnen deze garantie. Indien er schade ontstaat door het binnendringen van water wordt er, indien het horloge uitdrukkelijk als zodanig gekenmerkt is, garantie verleend. Exclusief batterijen.

Winkelen per
Merk
Materiaal band
Waterdichtheid
Prijs