assortiment

Bax Juwelier | Goudsmid heeft een uitgebreid assortiment sieraden, horloges en trouwringen. Van klassiek tot modern en van zilver tot goud, bij Bax Juwelier | Goudsmid staan we graag voor je klaar om je te voorzien van een passend en persoonlijk advies. Voor merken als Buddha to Buddha, Fossil, Diesel, DKNY, Certina en Raymond Weil ben je bij Bax aan het goede adres!

 

SIERADEN COLLECTIES

De grote collectie sieraden van Bax Juwelier I Goudsmid is samengesteld met de grootst mogelijke zorg, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door onze uitgebreide collectie gouden en zilveren sieraden, vindt je altijd dat sieraad dat bij jou past! Niet alleen de grootte van de collectie is bijzonder, maar ook de diversiteit. Bax Juwelier | Goudsmid zoekt continu naar de nieuwste, mooiste en meest stijlvolle sieraden collecties van bekende topmerken. Met trots presenteren wij je sieraden merken zoals: Buddha to Buddha, Ti Sento Milano, Monzario, Blush, Eclat en Pas Diamonds. Kom gezellig langs in onze winkel om al onze merken te bekijken! 

 

HORLOGE COLLECTIES

Naast de sieraden collectie wordt ook de horloge collectie van Bax Juwelier | Goudsmid uiterst zorgzaam samengesteld. Van klassiek tot trendy, van sportief tot elegant, je vindt het perfecte horloge bij Bax Juwelier | Goudsmid. Onze collectie bestaat uit vele bekende merken zoals Fossil, Diesel, G-Shock, Hugo Boss, GC Watches, Tommy Hilfiger, en Certina. Dit is slechts een greep uit de merken waar wij officieel dealer van zijn. Voor meer (of andere) merken heten wij je van harte welkom in onze zaak in Valkenswaard!

 

GEDENKSIERADEN

Achter een sieraad schuilt vaak een persoonlijk verhaal. Een sieraad is iets bijzonders, iets van jou.. Wij beschikken over een ruime collectie gedenksieraden voor dames en heren, waarbij de verwerking van vingerafdrukken of as mogelijk is. Kom eens langs in onze winkel om onze uitgebreide collectie te bekijken en bedenk samen met onze goudsmid een passend ontwerp voor jouw eigen sieraad. Onze eigen ervaren goudsmid ontwerpt en vervaardigd sieraden in eigen atelier aan de hand van jouw wensen en ons persoonlijk advies.

 

OORGAATJES SCHIETEN

Bij Bax Juwelier | Goudsmid kun je tevens terecht voor het laten schieten van oorgaatjes bij een leeftijd vanaf 3 jaar. Van bloemen tot zirkonia's, er is ruime keuze voor jong en oud variërend tussen € 14,- en € 24,- inclusief schieten! Er worden alleen gaatjes geschoten in de oorlel en niet in het kraakbeen. Voor het laten zetten van oorgaatjes kun je gewoon binnenlopen en hoeft men geen afspraak te maken. Tot een leeftijd van 16 jaar heb je (schriftelijk) toestemming van je ouders nodig.

 

Bax Juwelier & Goudsmid  Bax Juwelier & Goudsmid  Bax Juwelier & Goudsmid