Klantenservice

Het team van JewelandWatch.com helpt je graag bij je vragen omtrent producten en bestellingen. Wij staan je van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk te woord. Je kunt onze klantenservice bereiken middels het nummer: 040 – 20 140 72. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je om jouw ordernummer bij de hand te houden.  

Je kunt eenvoudig en veilig een sieraad of horloge online bestellen en wij streven er dan ook naar om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Middels een van de vijf veilige betaalmethodes kun je de betaling van jouw bestelling voldoen. Heb je vragen omtrent het betalen van je product, neem dan contact op met onze klantenservice.  

Als je een bestelling op werkdagen voor 16.30 uur plaatst, verzenden we het nog dezelfde dag naar je toe. PostNL zal vervolgens zorgdragen voor jouw pakket en het de eerste volgende werkdag bij je bezorgen. Wanneer je vragen hebt over de levering van jouw bestelling dan kun je contact met ons opnemen! Wij helpen je graag verder.  

Voldoet het product niet geheel aan je wensen? Helaas, maar ook dan staat Jewelandwatch.com voor je klaar! Je kunt het sieraad of horloge aan ons retourneren volgens onze retourvoorwaarden. Ook wanneer je aanspraak wilt maken op je garantie, staan wij voor je klaar!  

We vinden het ontzettend leuk om complimenten te krijgen naar aanleiding van je aankoop. Maar ook wanneer je niet tevreden bent, horen we dat graag. Op die manier kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken en je naar tevredenheid van dienst zijn. Wij verzoeken je een vriendelijke houding te bewaren en middels het contactformulier jouw klacht duidelijk te omschrijven. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice: 040 – 20 140 72. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op jouw klacht.   

Service, ook online!