Betalen

Op JewelandWatch.com kun je veilig je bestelling online betalen. Multisafepay is onze Payment Service Provider en zorgt voor een veilige afhandeling van onze online betalingen. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, krijg je per e-mail een overzicht van je bestelling. Jewelandwatch.com accepteert de volgende betaalmethoden en brengt daar geen betaalkosten voor in rekening: 
-  iDEAL
-  Visa
-  Mastercard 
-  Mistercash
-  Betalen in winkel
 - Achteraf betalen (Afterpay)
 

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. De betaalmethode iDEAL werkt eenvoudig en op dezelfde manier als internetbankieren. De transactie wordt veilig door jouw bank uitgevoerd. Na betaling keer je terug naar de website van JewelandWatch.com. 

 

VISA | MASTERCARD

Bij JewelandWatch.com is het mogelijk om een bestelling te betalen met creditcard. JewelandWatch.com accepteert de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Multisafepay is onze Payment Service Provider (PSP), die creditcardtransacties autoriseert en uitvoert via internet. Je kunt jouw creditcard gegevens invullen op de creditcard betaalpagina. Je gegevens worden direct door Multisafepay gecontroleerd op correctheid en geeft autorisatie indien alle gegevens correct zijn. Creditcardgegevens worden niet verstrekt aan derden, waardoor dus enkel Multisafepay toegang heeft tot jouw creditcardgegevens. JewelandWatch.com kan jouw creditcardgegevens niet inzien. 

 

MISTERCASH

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 

 

BETALEN IN WINKEL

Wens je persoonlijke hulp bij je zoektocht naar een mooi sieraad of horloge of wil je liever de producten in het echt zien? Dan ben je bij Bax Juwelier | Goudsmid te Valkenswaard aan het goede adres! Bax Juwelier | Goudsmid fungeert als servicepunt en is tevens gevestigd op hetzelfde adres als JewelandWatch.com. Het is mogelijk om je bestelling af te halen in onze juwelierszaak, waar wij je de mogelijkheid bieden om contant of per PIN je bestelling te voldoen. 

 

ACHTERAF BETALEN (AFTERPAY)

AfterPay voert voor onze webshop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij JewelandWatch.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 wanneer je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met een digitaal factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen omtrent Afterpay adviseren we je om contact op te nemen met de klantenservice van Afterpay (contact). Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.