Betalen

Bij Bax Juwelier | Goudsmid shop je eenvoudig en veilig online! Multisafepay is onze Payment Service Provider en zorgt voor een veilige afhandeling van onze online betalingen via www.jewelandwatch.com. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, krijg je per e-mail een overzicht van je bestelling. Wij accepteren de volgende betaalmethoden en brengen daar geen betaalkosten voor in rekening: iDEAL, Visa, Mastercard, Mistercash, Betalen in winkel, Achteraf betalen (Afterpay) en In3 (In 3 keer betalen met 0% rente via Capayble).
 

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. De betaalmethode iDEAL werkt eenvoudig en op dezelfde manier als internetbankieren. De transactie wordt veilig door jouw bank uitgevoerd. Na betaling keer je terug naar de website van Bax Juwelier | Goudsmid.  

 

VISA | MASTERCARD

Bij Bax Juwelier | Goudsmid is het mogelijk om een bestelling te betalen met creditcard. Wij accepteren de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Multisafepay is onze Payment Service Provider (PSP), die creditcardtransacties autoriseert en uitvoert via internet. Je kunt jouw creditcard gegevens invullen op de creditcard betaalpagina. Jouw gegevens worden direct door Multisafepay gecontroleerd op correctheid en geeft autorisatie indien alle gegevens correct zijn. Creditcardgegevens worden niet verstrekt aan derden, waardoor dus enkel Multisafepay toegang heeft tot jouw creditcardgegevens. Bax Juwelier | Goudsmid kan jouw creditcardgegevens niet inzien. 

 

MISTERCASH

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 

 

BETALEN IN WINKEL

Onze winkel Bax Juwelier | Goudsmid is gelegen in het centrum van Valkenswaard. Hier kun je eenvoudig jouw bestelling afhalen en contact, per PIN of creditcard voldoen. Wens je persoonlijke hulp bij de zoektocht naar een sieraad of horloge? Wij voorzien je graag van een passend advies!  

 

ACHTERAF BETALEN (AFTERPAY)

AfterPay voert voor onze webshop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Bax Juwelier | Goudsmid betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 wanneer je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay? Dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen omtrent Afterpay adviseren we je om contact op te nemen met de klantenservice van Afterpay (contact). Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

IN 3 KEER BETALEN MET 0% RENTE (IN3)

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100 en het maximale bestelbedrag is € 3.000. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een van onze andere betaalmethodes. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan de website van Payin3