Garantie en Geschillen

Wij vinden het erg vervelend wanneer een sieraad of horloge defect is, maar ook dan kun je bij Bax Juwelier | Goudsmid terecht!  Wij zijn officieel dealer van alle sieraden –en horlogemerken die worden aangeboden op www.jewelandwatch.com. Wij zijn daardoor ook verantwoordelijk voor de afhandeling van defecte producten die binnen de aangegeven garantie periode vallen.


GARANTIE HORLOGES

Bax Juwelier | Goudsmid hanteert de officiële garantietermijnen, die gesteld worden door leveranciers, importeurs en fabrikanten. Gedurende twee jaar na aankoop wordt een horloge gegarandeerd tegen fabricagefouten. Op de door Bax Juwelier | Goudsmid en de fabrikant aangeboden garanties gelden onverminderd de wettelijke rechten van de consument.  Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bax Juwelier | Goudsmid zal zorg dragen voor reparaties die binnen de garantietermijn moeten worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat je horloge bij Bax Juwelier | Goudsmid wordt afgeleverd met een klachtomschrijving en afzender, waarna wij zorgdragen voor de reparatie! Je dient rekening te houden met een reparatietermijn van 3 à 4 weken, waarna wij het gerepareerde horloge weer na je toe sturen.

Uitgesloten van garantie: 
Beschadigingen op glas, horlogeband, kast, kroon en keramische onderdelen die zijn ontstaan door invloed van buitenaf of onjuist gebruik, vallen buiten deze garantie. Eveneens wordt er geen garantie verleend op batterijen. Op schade ontstaan door het binnendringen van water wordt garantie verleend, indien je horloge uitdrukkelijk als zodanig gekenmerkt is.  

 

GARANTIE SIERADEN

Gedurende 6 maanden na aankoop wordt een sieraad gegarandeerd tegen fabricagefouten. Op de door Bax Juwelier | Goudsmid en de fabrikant aangeboden garanties gelden onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bax Juwelier | Goudsmid zal zorg dragen voor reparaties die binnen de garantietermijn moeten worden uitgevoerd. Zorg ervoor dat je sieraad bij Bax Juwelier | Goudsmid wordt afgeleverd met een klachtomschrijving en afzender en wij dragen de zorg voor de reparatie! Wij zorgen er voor dat het sieraad zo snel mogelijk weer bij je wordt afgeleverd.  

Advies: Laat je gecoate sieraad niet in contact komen met parfum, body lotions en water/vochtige ruimtes. Mede daardoor zal de kleurcoating langer behouden blijven.

 

GESCHILLEN

We vinden het ontzettend leuk om complimenten te krijgen naar aanleiding van de aankoop. Maar ook wanneer je niet tevreden bent, horen we dat graag. Op die manier kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken en je naar tevredenheid van dienst zijn. Wij verzoeken je een vriendelijke houding te bewaren en middels het contactformulier jouw klacht duidelijk te omschrijven. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen middels tel. 040 – 20 12 764.  Je ontvangt binnen één werkdag een inhoudelijke reactie op jouw klacht. Wij streven ernaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken.

Service staat bij ons hoog in het vaandel!