Retourneren

Voldoet het product niet geheel aan je wensen? Helaas, maar ook dan staat JewelandWatch.com voor je klaar! Je mag jouw bestelling binnen 30 dagen terugsturen nadat je het sieraad of horloge hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je jouw bestelling herroept, heb je 30 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen. Een product ruilen in onze winkel is uiteraard ook mogelijk! Het sieraad of horloge mag je naar ons retourneren met originele merkverpakking, garantiebewijs en een eventuele handleiding. Je kunt de achterzijde van de pakbon invullen, aan de onderzijde van deze pagina een retourformulier downloaden of even een mailtje sturen naar onze klantenservice. Je krijgt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, je aankoopbedrag inclusief eventuele leveringskosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het pakket hebben ontvangen of totdat je aantoont het pakketje te hebben verstuurd. Zodra we het product in ontvangst hebben genomen, zorgen wij ervoor dat je weer zo snel mogelijk over je geld beschikt! Indien je nog vragen hebt over het terugsturen van producten, neem dan contact op met onze klantenservice! Service, ook bij retourneren!

 

RETOURADRES

JewelandWatch.com BV
Eindhovenseweg 45
5554 AA Valkenswaard

Wij adviseren je om niet onze volledige naam op het pakket te zetten, maar een afkorting hiervan: Jewe and Wat.com. Dit maakt de kans kleiner dat het pakket verloren gaat tijdens de retourzending. Retourneren is geheel op eigen risico en daarom adviseren we je het pakket of de envelop te voorzien van een Track & Trace code ofwel aangetekend te verzenden. JewelandWatch.com BV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor pakketten die tijdens de retour zending verloren gaan.

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland hanteert PostNL een tarief van € 6,95 per pakket tot 2 kg. Wanneer JewelandWatch.com BV een fout heeft gemaakt met je bestelling, zullen we ook de verzendkosten voor het retourneren vergoeden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt verricht. Dit is alleen anders wanneer je ons toestemming geeft voor een andere betaalmethode, hier zijn dan geen extra kosten voor jou aan verbonden.  

 

UITZONDERING

Wanneer er aanpassingen zijn verricht aan een product op verzoek van de klant, kunnen producten niet meer geretourneerd worden en kunnen wij geen geld terug geven.  Hierbij kun je denken aan gravures of producten die op verzoek gemaakt zijn door onze goudsmid. 

 

Download retourformulier