Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

BOCCIA TITANIUM KETTINGEN EN HANGERS

Ben je op zoek naar een anti-allergisch sieraad? Boccia Titanium kettingen en hangers zijn dé oplossing! De Boccia Titanium kettingen en hangers bestaan voor 99% uit puur titanium en zijn daardoor zeer geschikt voor mensen met een huidallergie. Boccia Titanium kettingen en hangers zijn eveneens zeer licht van gewicht, waardoor optimaal comfort wordt gegarandeerd. Geen irritatie, geen uitslag, gewoon een mooi sieraad!

 

BOCCIA KETTING

Modern en eenvoud, dat zijn de beste kenmerken om een Boccia ketting te omschrijven. Een Boccia ketting is uitgevoerd met schakels of draden, waarvan enkele modellen in combinatie met een rosé- of goudkleurige coating. Evenals een Boccia horloge is ook een Boccia ketting zeer licht van gewicht. Voor een luxueuze look kun je de Boccia ketting met diamant bekijken! De Boccia horloges zijn tevens gemakkelijk te combineren met de sieraden van Boccia Titanium, waardoor je eenvoudig een prachtige set kunt samenstellen!

 

JOUW BOCCIA KETTING KOOP JE ONLINE BIJ JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden de Boccia Titanium ketting of hanger nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Boccia Titanium. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72.

De mooiste Boccia Titanium kettingen en hangers eenvoudig, veilig en vertrouwd online kopen.

Winkelen per
Geslacht
Merk
Materiaal
Prijs