Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

BRONZALLURE KETTINGEN EN HANGERS

Bronzallure, zeker geen onbekende in de fashion industrie! Bronzallure is een Italiaans sieradenmerk van het Italiaanse huis ‘Milor’. De collectie Bronzallure sieraden is te omschrijven als modern, chic en verfijnd. Elke vrouw verdient wel wat extra glamour, bekijk daarom de collectie Bronzallure sieraden online op JewelandWatch.com en geef jezelf of een ander een prachtig sieraad cadeau!

 

BRONZALLURE KETTINGEN EN HANGERS: GLAMOUR VOOR DE MODERNE VROUW

De collectie Bronzallure sieraden bestaat uit prachtige kettingen. De kettingen van Bronzallure zijn vervaardigd uit brons, omdat dit de perfecte basis vormt voor een gouden en roségouden coating. Daarnaast is brons tevens goedkoper metaalsoort dan zilver, wat deze collectie zo betaalbaar maakt! De Bronzallure kettingen zijn voorzien van prachtige edelstenen, zoals amethyst, roze kwarts, onyx en nog veel meer soorten edelsteen! Ga voor kwaliteit, duurzaamheid en draagbaarheid.


BRONZALLURE KETTINGEN EN HANGERS SHOP JE OP JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden jouw Bronzallure ketting nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Bronzallure. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72 of stuur een e-mail naar klantenservice@jewelandwatch.com.

Winkelen per
Geslacht
Merk
Materiaal
Prijs