Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

HEART TO GET KETTINGEN EN HANGERS

Een sieraad collectie ontworpen met de gedachte dat het een achterliggende betekenis moet hebben, een geheel Nederlands concept en inmiddels een waar modemerk! Marieke Clement en Brigitte Brus zijn de dames achter de collectie Heart to Get kettingen en hangers. De Heart to Get kettingen en hangers hebben ieder een persoonlijke boodschap. Siearden moet spreken en dat doen de Heart to Get kettingen en hangers zeker! Nieuwsgierig? Bekijk de gehele collectie Heart to Get kettingen en hangers in onze shop!

 

HEART TO GET KETTING: EEN KETTING MET EEN BOODSCHAP

Spread your wings, Two become one, I have a one in a million sister en nog veel meer…! Iedere Heart to Get ketting heeft een persoonlijke boodschap en is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver en zilver met een gouden of rosékleurige coating. De achterliggende betekenis van iedere ketting staat uitgelegd op de bijbehorende verpakking. Daarnaast kun je een Heart to Get ketting over verschillende lengtes dragen. Een veelvoorkomende trend is dat een Heart to Get ketting hoger in de hals wordt gedragen. Welke boodschap past bij jou?

 

HEART FOR INITIALS KETTING: MIX & MATCH JE EIGEN KETTING

Je eigen ketting samen stellen met de kleuren, letters en symbolen die jij wilt! De Heart for Initials collectie maakt het mogelijk. Kies een zilver, goud of rosékleurige Heart for Initials ketting en voeg jouw waardevolle letters en symbolen toe. Met een keuze uit vele kettinkjes die op verschillende lengtes gedragen kunnen worden, kun je eenvoudig je eigen Heart to Get ketting mixen en matchen! 

 

HEART TO GET KETTINGEN KOOP JE ONLINE BIJ JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden de Heart to Get ketting nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Heart to Get. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72.

De mooiste Heart to Get ketting eenvoudig, veilig en vertrouwd online kopen.

Winkelen per
Geslacht
Merk
Materiaal
Prijs