Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

BOCCIA TITANIUM RINGEN

De sieradencollectie van Boccia Titanium bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Boccia Titanium ringen bestaan net als de overige sieraden uit puur titanium (99%) en zijn dus zeer geschikt voor mensen met een huidallergië. Eindelijk een sieraad waarbij geen irritaties of uitslag wordt veroorzaakt! Daarnaast zijn de Boccia Titanium ringen zeer geschikt als vriendschapsring. Bekijk onze uitgebreide Boccia Titanium ringen collectie en kies de ring die bij jullie past!

 

BOCCIA TITANIUM VRIENDSCHAPSRINGEN

Vriendschap wordt bezegeld met een ring en daar zijn de Boccia Titanium vriendschapsringen uitermate geschikt voor! In de uitgebreide Boccia Titanium vriendschapsringen collectie zijn diverse ringen voor dames en heren opgenomen. Voor de dames zijn er titanium ringen waarvan enkele modellen voorzien zijn van een goudkleurige coating. Voor een luxueuze look kun je de Boccia Titanium vriendschapsringen met diamant bekijken. Voor de heren zijn er in de Boccia Titanium vriendschapsringen collectie veelal brede ringen opgenomen. De meeste heren ringen uit de Boccia Titanium vriendschapsringen collectie zijn voorzien van een glanzende werking, voor een iets wat speels effect. 

De Boccia Titanium vriendschapsringen kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden tot een prachtige set! Kies de ring die bij je past en combineer deze tot een prachtige set vriendschapsringen. Mocht de gewenste maat niet op de site vermeld staan, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

 

JOUW BOCCIA TITANIUM RING KOOP JE ONLINE BIJ JEWELANDWATCH.COM

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en we verzenden de Boccia Titanium ring nog dezelfde dag naar je toe! JewelandWatch.com is officieel dealer van het merk Boccia Titanium. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: 040 - 20 140 72.

De mooiste Boccia Titanium vrienschapringen eenvoudig, veilig en vertrouwd online kopen.

Winkelen per
Geslacht
Merk
Materiaal
Prijs